Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
10 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g vaniljkräm, färdig
- 400 g rabarber
-
50 g
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- ¾ dl farinsocker
- 2 dl havregryn
- 1 tsk kanel, mald
-
500 g
Valio Laktosfri Vanilla™ vaniljsåsValio laktosfri vaniljsås har en krämig smak och innehåller äkta vanilj från vaniljstång. Den passar…
Dela recept
Instruktioner
- Skär fyra bitar av bakplåtspapper och 4 bitar av folie (ca 25 x 25 cm), lägg dem ovanpå varandra med folien underst.
- Lägg vaniljkräm på bakplåtspapperna, hacka a rabarbern och strö ovanpå.
- Blanda ihop smör, socker, havregryn och kanel till en smulig blandning i en skål. Fördela över rabarbern.
- Vik ihop hörnen på bakplåtspappret och folien till ett knyte och stäng knytena.
- Tillaga på grillen tills rabarbern mjuknar. Det går även bra att tillaga dem i ugnen på 200 °C i ca 20 minuter.
- Servera din rabarberpaj med vaniljsås.
Till recepten
Dela recept