Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
20 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 kg fläskbog
Solmos
-
4 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkI Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
40 g
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 15 potatis, mjölig, skalad
- 400 g morot skalad
- 200 g palsternacka skalad
- 1 tsk gurkmeja, malen
- 0 kg salt och peppar
Pepparrotscrème
-
5 dl
Valio Laktosfri smetana FoodserviceValio smetana är en tjock syrad grädde med många användningsområden. Använd den istället för crème…
- 2 msk dijonsenap, grovkorning
- 2 msk pepparrot, riven
- 1 msk honung, flytande
- 0 kg salt och peppar
Dela recept
Instruktioner
- Skiva fläskbog och värm enligt anvisning.
Solmos
- Koka potatis och rotfrukter i lättsaltat vatten tills de är mjuka.Häll av vattnet och mosa potatis och rotfrukter.
- Tillsätt mjölk, smält smör och gurkmeja. Vispa ihop till ett slät mos.Smaka av med salt och peppar.
Pepparrotscrème
- Vispa smetana till önskad konsistens.Tillsätt Dijonsenap, honung och pepparrot.Blanda och smaka av med salt och peppar.
Till recepten
Dela recept