Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
1 h
Totalt
1 h 30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 250 g blockchoklad
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
-
2 msk
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 1 tsk pepparkakskrydda
- 7 dl puffat ris
Dela recept
Instruktioner
- Smält chokladen på medelvärme i mikron eller i vattenbad, rör om då och då.
- Koka upp grädde, smör och pepparkakskrydda i en kastrull på svag värme. Låt svalna något.
- Blanda ner risflingorna och den smälta chokladen.
- Häll blandningen i pappersformarna. Låt stelna och förvara på en sval plats.
Till recepten
Dela recept