Fortsätt till innehållet

Rödbetssallad

En klassisk rödbetssallad är ett måste på både julbordet och på köttbullemackan. Här är ett snabbt och enkelt recept som blir klart på mindre än en halvtimme.

Rödbetssallad

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 600 g inlagda rödbetor
  • äpple
  • röd lök
  • 1½ dl majonnäs
  • 1 dl
    Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%
    Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
    Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12% 200 g
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Instruktioner

  1. Låt rödbetorna rinna av och skär dem sedan i mindre bitar.
  2. Tärna äpplet, skala och finhacka rödlöken och blanda med rödbetorna.
  3. Blanda samman övriga ingredienser och blanda med grönsakerna. Smaka av med salt och peppar.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.