Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
45 min
Totalt
55 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 6 potatisar
-
30 g
Valio Laktosfri smör (smält)Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 tsk färsk rosmarin
- 0 kg salt och peppar
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C.
- Tvätta potatisen väl och skär i stora klyftor.Pensla potatisen med smält smör och strö över hackad rosmarin, salt och svartpeppar.
- Rosta i ugn i ca 45 minuter.
Till recepten
Dela recept