Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
1 h 15 min
Totalt
1 h 35 min
Svårighetsgrad
-
Bakentusiast
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 äggvita
- 2 dl strösocker
- 1 dl hasselnötter, krossade
- ¾ dl potatismjöl
Fyllning
-
400 g
Valio Laktosfri kvarg mangoLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av mango. God som den är tillsammans med…
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 nektarin
Dekoration
- 1 msk florsocker
- 0 kg färsk mango
- 0 kg passionsfrukt
Dela recept
Instruktioner
- Vispa äggvitorna med en elvisp till ett fast skum. Tillsätt sockret gradvis och fortsätt vispa tills blandningen är skinande och maränglik. Tillsätt krossade hasselnötter och potatismjöl till marängen. Blanda försiktigt.
- Bred ut degen på bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 175°C i ca 12 minuter. Låt svalna.
Fyllning
- Vispa ihop kvargen och grädden. Smaksatt med vaniljsocker. Bred ut fyllningen på bottenplattan, lämna 5 cm tom från överkanten. Fördela de hackade nektarinerna ovanpå fyllningen. Rulla försiktigt ihop med bakplåtspapper. Lägg på ett serveringsfat och låt stelna kallt en stund innan servering.
Dekoration
- Dekorera med florsocker och frukten.
Till recepten
Dela recept