Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 spetskål
- 2 majskolvar, förkokt
- 250 g färsk grön sparris
-
3 msk
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- ½ dl pumpafrön
- 0 kg salt och svartpeppar
Dressing
-
1 burk
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 burk salsasås, t ex Santa Maria Chunky Salsa Hot
- 0 kg salt
Dela recept
Instruktioner
- Skär kålen och majsen i mindre bitar. Bryt av den nedre hårda delen av sparrisen. Smält smöret i en kastrull och pensla grönsakerna.
- Grilla grönsakerna, salt och peppra.
- Blanda ingredienserna till såsen. Krydda med salt.
- Lägg upp grönsakerna på ett fat, toppa med fröna och servera såsen till.
Till recepten
Dela recept