Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
3.67
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 vitlöksklyftor
- 200 g shiitake svamp
- 300 g spagetti
-
2 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 2 msk persilja, hackad
- 0 kg parmesan, riven
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Skala och finhacka löken. Skiva svampen.
- Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på paketet.
- Stek svampen i smöret tills den börjar få färg, ca 7 minuter. Tillsätt vitlöken och stek den mjuk. Rör ner crème fraiche och krydda med salt och peppar.
- Blanda såsen med pastan.
- Toppa med hackad persilja och eventuellt lite riven parmesanost.
Till recepten
Dela recept