Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 urvattnade sillfiléer
- 3 kokta potatisar (kalla)
- 6 inlagda rödbetor
- 2 äpplen
- 1 lök
-
½ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- ½ dl majonnäs
Garnering
- 0 kg persilja
- 0 kg kokta äggklyftor
Dela recept
Instruktioner
- Skär sill, potatis och rödbetor i små tärningar.
- Skala, kärna ur och tärna äpplena fint. Finhacka löken.
- Vispa grädden och blanda samman med majonnäsen.
- Blanda samman allt. Låt stå kallt några timmar innan servering.
- Garnera med persilja och servera med kokta äggklyftor.
Till recepten
Dela recept