Fortsätt till innehållet

Sillsallad

En sillsallad är något som hör hemma både på julbordet och på påskmiddagen. Det är en krämig sallad som består av sill, rödbetor, potatis, lök och äpple.

Sillsallad

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • urvattnade sillfiléer
  • kokta potatisar (kalla)
  • inlagda rödbetor
  • äpplen
  • lök
  • ½ dl
    Valio Laktosfri vispgrädde
    Valio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
    Valio Laktosfri vispgrädde 35%  5 dl
  • ½ dl majonnäs

Garnering

  • 0 kg persilja
  • 0 kg kokta äggklyftor

Instruktioner

  1. Skär sill, potatis och rödbetor i små tärningar.
  2. Skala, kärna ur och tärna äpplena fint. Finhacka löken.
  3. Vispa grädden och blanda samman med majonnäsen.
  4. Blanda samman allt. Låt stå kallt några timmar innan servering.
  5. Garnera med persilja och servera med kokta äggklyftor.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.