
Förberedelsetid
Aktiv
40 min
Passiv
1 h
Totalt
1 h 40 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
Till recepten
Ingredienser
8
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 300 g kavring
-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
-
200 g
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
- 200 g matjesill
- 1 rödlök
- 1 syrligt äpple, litet
- ½ citronskal, finrivet
- svartpeppar
Garnering
- 2 ägg, kokta och skivade
- 5 rädisor, skivade
- dill, krasse och små salladsblad
Dela recept
Instruktioner
- Hacka brödet fint, gärna i en matberedare.
- Smält smöret i en kastrull. Tillsätt brödsmulorna och blanda. Bred ut smulorna på botten av en pajform eller ett serveringsfat med kant (Ø ca 26 cm).
- Vispa grädden fast och vänd ner färskosten. Ta undan 1/4 del av sillen till garnering, hacka resten fint. Skala och finhacka äpplet och löken. Blanda allt försiktigt och krydda med citronskal och svartpeppar.
- Bred ut sillfyllningen på botten. Ställ kallt i minst 1 timme.
- Garnera med ägg, örter och sillen som är kvar precis innan servering.
- TiPS: Gillar du sillsmak kan du smaksätta grädden med lite sillspad.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.