
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g färska räkor, skalade
- 3 msk majonnäs
-
1 msk
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 dl dill
- ½ citron, finrivet skal från
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Torka räkorna torra med ett hushållspapper. Hacka räkorna grovt om de är stora.
- Blanda räkorna med övriga ingredienserna till rora. Smaka av med lite salt och peppar.
- Servera räkröran på rostat bröd.
- Tips: Du kan påskynda upptiningsprocessen genom att placera räkorna i ett durkslag och inte rinna kallt vatten över dem.
Till recepten
Dela recept