Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Passiv
20 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderFyllning
- 500 g hallon, blåbär och björnbär, frysta
- 1 msk majsstärkelse
- ½ dl strösocker
Topping
- 2 dl strösocker
- 1½ dl vetemjöl
- 3 dl havregryn
- 2 krm salt
- 1 tsk bakpulver
- 175 g margarin
Kardemummafluff
- 2½ dl oddlygood® Easy Whipping
- 1 tsk kardemumma, malen
- 1 msk vaniljsocker
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C.
- Blanda alla torra ingredienser till toppingen i en skål. Smält margarinet, häll över och blanda till en smet.
- Blanda bär, socker och majsstärkelse och lägg i en pajform. Lägg toppingen över.
- Grädda pajen i ca 20-25 minuter tills den fått fin färg.
- Vispa under tiden ihop havregrädde med kardemumma och vaniljsocker till ett mjukt fluff.
- Servera pajen varm med generöst med kardemummafluff.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.