Fortsätt till innehållet
Smakrik bönmixgryta
Foodservice

Smakrik bönmixgryta

Krämig och enkel bönmixgryta. Receptet är framtaget tillsammans med Atria

Smakrik bönmixgryta

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 200 g gul lök, finhackad
  • 20 g vitlök, riven
  • 20 g curry
  • 350 g spenat, hackad, fryst
  • 500 g tomater, krossade
  • 4 dl
    Valio Laktosfri vispgrädde UHT Foodservice
    Valio Laktosfri vispgrädde kan användas i både matlagning, efterrätter och bakverk. Använd den i varm…
    Valio vispgrädde 1 l laktosfri
  • 800 g bönmix
  • 600 g kokosgrädde
  • 70 g grönsaksfond, koncentrerad
  • 0 g salt och svartpeppar

Instruktioner

Tillagning

  1. Fräs lök, vitlök och curry
  2. Tillsätt spenat och krossade tomater
  3. Koka upp i ca 5 minuter, tillsätt sedan övriga ingredienser.
  4. Låt sjuda i ca 10 minuter.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Serveras med ris och toppas med en god dressing.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.