Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g gul lök, finhackad
- 20 g vitlök, riven
- 20 g curry
- 350 g spenat, hackad, fryst
- 500 g tomater, krossade
-
4 dl
Valio Laktosfri vispgrädde UHT FoodserviceValio Laktosfri vispgrädde kan användas i både matlagning, efterrätter och bakverk. Använd den i varm…
- 800 g bönmix
- 600 g kokosgrädde
- 70 g grönsaksfond, koncentrerad
- 0 g salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
Tillagning
- Fräs lök, vitlök och curry
- Tillsätt spenat och krossade tomater
- Koka upp i ca 5 minuter, tillsätt sedan övriga ingredienser.
- Låt sjuda i ca 10 minuter.
- Smaka av med salt och peppar.
- Serveras med ris och toppas med en god dressing.
Till recepten
Dela recept