Förberedelsetid
Aktiv
1 h
Totalt
1 h
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 12 formbröd, skivor
Fyllning
- 400 g varmrökt lax
-
2 paket
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 msk kapris
- 2 tsk citronsaft
- 1½ dl dill, hackad
- 0 kg svart eller vitpeppar
Garnering
-
2 paket
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 50 g stenbitsrom
- 250 g sparris, kokt
- 0 kg ärtskott
- 0 kg rädisor
- 0 kg citronskivor
Dela recept
Instruktioner
- Blanda lax, crème fraiche, kapris, citronsaft och dill i en bunke. Krydda med peppar.
- Vispa grädden fast och blanda med färskost.
- Lägg 3 bröd bredvid varandra och bred på en tredjedel av laxfyllningen, fortsätt så tills alla tre lager är monterade med bröd och laxfyllning
- Täck tårtan med gräddblandningen.
- Garnera med rom, sparris, ärtskott, citron och rädisor innan servering.
Till recepten
Dela recept