Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
20 min
Totalt
50 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderFyllning
- 625 g rabarber
- 250 g jordgubbar
- ½ dl strösocker
-
2 paket
Valio Laktosfri kvarg vaniljLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av vanilj. God som den är tillsammans med…
Smulpaj
-
75 g
Valio smör normalsaltat, rumstempereratVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 2 dl havregryn
- 2 dl råsocker eller ljust muscovadoråsocker
Serveras med
-
1 paket
Valio Laktosfri Vanilla™ vaniljsåsValio laktosfri vaniljsås har en krämig smak och innehåller äkta vanilj från vaniljstång. Den passar…
Dela recept
Instruktioner
- Skiva rabarbern. Halvera stora jordgubbar.
- Lägg i en ugnsform. Strö socker ovanpå.
- Klicka ut kvargen i formen.
- Nyp ihop smör, havregryn och socker till en smulig blandning. Strö blandningen över.
- Grädda i ugnen i 225 ° i ca 20 minuter eller tills ytan fått fin färg.
- Servera ljummen med vaniljsås eller glass.
Till recepten
Dela recept