
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
35 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 kg potatis, strimlad, fryst
-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
-
3 dl
Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
- 150 g riven ost
- 300 g varmkorv
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Smörj en ugnsform (ca 20 x 30 cm) och bred ut potatisstrimlorna. Häll på grädden, smaka av med salt och peppar och tillsätt riven ost. Blanda lätt.
- Snitta korvarna i ändarna och lägg ovanpå potatisen.
- Grädda i 225°C i ca 35 minuter tills gratängen fått lite färg.
Till recepten
Dela recept