Fortsätt till innehållet
Snabba laktosfria scones

Snabba laktosfria scones

Bjud på en lyxig, laktosfri och nybakad frukost eller eftermiddagsfika som inte tar en evighet att baka. Dessa brittiska klassiker ska njutas direkt från ugnen med smör, ost och marmelad.

Snabba laktosfria scones

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 °C.
  2. Nyp ihop havregryn, mjöl, bakpulver och salt tillsammans med finfördelat smör.
  3. Tillsätt yoghurten och eventuellt lite mer mjöl för att få degen mindre kletig.
  4. Forma till fyra lika stora bollar och klappa ut dem något på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda i 12–15 minuter.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.