Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
15 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn250°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
50 g
Valio Laktosfri smör, rumstempereratSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 dl havregryn
- 3 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
-
2 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 nypa salt
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 °C.
- Nyp ihop havregryn, mjöl, bakpulver och salt tillsammans med finfördelat smör.
- Tillsätt yoghurten och eventuellt lite mer mjöl för att få degen mindre kletig.
- Forma till fyra lika stora bollar och klappa ut dem något på en plåt med bakplåtspapper.
- Grädda i 12–15 minuter.
Till recepten
Dela recept