Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
10 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 320 g pasta
- 250 g färsk grön sparris
- 1 citronskal från 1 citron
- ½ citronsaft
-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 dl kokande vatten från pastan
- 150 g riven ost
- 1 krm svartpeppar, malen
- 0 kg hackad gräslök
Dela recept
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Spar ca 1 dl kokande vatten till såsen.
- Skär bort eller skala nedre delen av sparrisstjälken en och skär sedan sparrisen på längden. Tillsätt smör och sparris i pannan. Låt värmas upp, vänd då och då.
- Smaka av med rivet skal och saft av en citron.
- Lägg i det sparade pastakokvattnet och den avrunna pastan. Blanda runt så smakerna fördelas jämnt i pastan.
- Avsluta med riven ost, krossad svartpeppar och gräslök. Njut!
Till recepten
Dela recept