Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
16 min
Totalt
31 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 50 g spenat
-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 180 g salladsost
-
2 dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 2 ägg
- 4 dl vetemjöl
- 2 msk havrekli
- 2 tsk bakpulver
- 14 muffinsformar
Topping
- 0 kg pumpafrön
Dela recept
Instruktioner
- Skölj spenaten och låt den rinna av i ett durkslag. Smält smör, låt svalna.
- Mät upp bladspenat, smält smör, salladsost, mjölk och ägg i en mixer eller matberedare. Blanda till en slät smet.
- Blanda de torra ingredienserna i en skål.
- Blanda samman spenat- och mjölblandningen till en smidig smet.
- Förbered en muffinsplåt eller placera ut silikon- eller muffinsformar på en bakplåt.
- Häll smeten i formarna. Strö pumpafrön ovanpå.
- Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen i 16 - 17 min eller tills muffinsarna är genomgräddade.
Till recepten
Dela recept