
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 400 g köttfärs
-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 msk tomatpuré
- 1 msk dijonsenap
- 2 msk vetemjöl
- 4 dl vatten
- 1 saltgurka
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 0 kg salt och svartpeppar
- 0 kg bladpersilja
Dela recept
Instruktioner
- Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör, ca 5 minuter.
- Lägg i färsen och bryn så att den får lite färg. Krydda med salt och peppar.
- Tillsätt tomatpuré, senap och vetemjöl. Häll på vattnet och blanda väl.
- Låt såsen puttra på medelvärme, under lock, i cirka 10 minuter. Hacka gurkan och rör ner tillsammans med hälften crème fraichen. Låt koka ihop någon minut.
- Garnera med hackad persilja och servera med resten av crème fraichen och ris eller potatismos.
Till recepten
Dela recept