Förberedelsetid
Aktiv
40 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 800 g nötfärs
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar, malen
- 280 g bacon
- 50 g silverlök
- 200 g cheddarost, skivad
- 2 hamburgerbröd
- 6 msk bBQ-sås, rökig
- 100 g inlagd gurka
-
250 g
Valio Middagsmagi ostcrème jalapeñoMiddagsmagi ostcrème jalapeño har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
- 0 kg olja till stekning
Dela recept
Instruktioner
- Krydda färsen med salt och peppar. Dela färsen i 8 delar och tryck ut till burgare. Ställ kallt.
- Stek baconet i en stekpanna eller grädda i ugnen på 225° i ca 10 minuter till baconet är krispigt.
- Skala och skiva löken tunt.
- Stek burgarna i omgångar i en het stekpanna med olja. Stek först ena sidan, vänd och lägg på ostskivorna. Lägg gärna på ett lock och tillsätt lite vatten så smälter osten snabbare. Stek tills burgarna är genomstekta
- Rosta brödet i en stekpanna utan fett.
- Montera burgarna med barbequesås, gurka och lök på botten av brödet. Lägg på burgare, bacon och skeda över ostcrème. Lägg på locken.
Till recepten
Dela recept