Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
15 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 dl bulgur
- 1 gurka
- 2 tomat
- 1 dl rödlök, hackad
- ½ dl bladpersilja, hackad
- ½ dl mynta, hackad
- 2 msk citronsaft
- 0 kg salt och peppar
-
3 dl
Valio Laktosfri salladsost FoodserviceValio laktosfri salladsost i saltlake är en färdigtärnad och krämig ost med en lätt syrlig…
Dela recept
Instruktioner
- Koka bulgur enligt förpackningens anvisningar.
- Tvätta och finhacka grönsakerna.
- Blanda grönsakerna, lök, myntan och persilja tillsammans med bulguren.
- Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Smula över salladsost.
Till recepten
Dela recept