Förberedelsetid
Aktiv
45 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Erfaren kock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 600 g fisk (torsk, lax, kolja - blanda gärna)
- 1 msk röd currypasta
- 1 röd chili, hackad
- 1 msk ingefära, riven
- 1 vitlök, klyfta, riven
- 8 dl vatten
- 3 msk fiskfond
-
8 dl
Valio Laktosfri vispgrädde UHT FoodserviceValio Laktosfri vispgrädde kan användas i både matlagning, efterrätter och bakverk. Använd den i varm…
-
2 dl
Valio Laktosfri smetana FoodserviceValio smetana är en tjock syrad grädde med många användningsområden. Använd den istället för crème…
- 2 lime, skal och juice
-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 500 g wokgrönsaker
Dela recept
Instruktioner
- Tärna fisken och ånga den i några minuter
- Bryn currypasta, chili, ingefära och vitlökTillsätt vatten och fiskbuljong. Låt sjuda i några minuter.
- Häll i grädde, smetana, limejuice och rivet skal. Lägg i wokgrönsakerna och låt koka upp.
- Tillsätt fisken innan servering, smaka av med salt och peppar.
- Garnerna med eller vänd i hackad koriander eller persilja.
Till recepten
Dela recept