Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 dl oddlygood® Barista havredryck glutenfri
- 1 vaniljstång
- 1 kanelstång
- 50 g vegansk choklad, riven eller finhackad
- 0 kg kaffe
- 0 kg oddlygood Easy whipping
- 0 kg vegansk choklad, hackad och veganska marshmallows
Dela recept
Instruktioner
- Dela och skrapa ur vaniljstången. Koka upp stången och innanmätet med kanelstång och havredryck i en kastrull. Låt stå i 15 minuter. Plocka upp vanilj- och kanelstången.
- Värm havremjölken igen till ca 80°C, häll mjölken över chokladen och tillsätt lite kaffe om du vill.
- Mixa med stavmixer så att chokladen blir lite skummig. Servera med vispad koksgrädde, mini-marshmallows och riven choklad.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.