Fortsätt till innehållet
Therese Lindgrens varma choklad

Therese Lindgrens varma choklad

Missa inte den här lyxiga varma chokladen lagad från grunden, på Therese Lindgrens goda recept. Passar perfekt en kylig dag eller som avslutning på kvällen.

Therese Lindgrens varma choklad

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 3 dl oddlygood® Barista havredryck glutenfri
  • vaniljstång
  • kanelstång
  • 50 g vegansk choklad, riven eller finhackad
  • 0 kg kaffe
  • 0 kg oddlygood Easy whipping
  • 0 kg vegansk choklad, hackad och veganska marshmallows

Instruktioner

  1. Dela och skrapa ur vaniljstången. Koka upp stången och innanmätet med kanelstång och havredryck i en kastrull. Låt stå i 15 minuter. Plocka upp vanilj- och kanelstången.
  2. Värm havremjölken igen till ca 80°C, häll mjölken över chokladen och tillsätt lite kaffe om du vill.
  3. Mixa med stavmixer så att chokladen blir lite skummig. Servera med vispad koksgrädde, mini-marshmallows och riven choklad.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.