Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 dl fikon, torkade
- 200 g skinka
-
2 dl
Valio Laktosfri Viola naturell färskostValio laktosfri färskost har en krämig, god smak och passar både i bakning och matlagning.…
- 4 tunnbröd
- 100 g ruccola
Dela recept
Instruktioner
- Strimla skinkan och fikonen.
- Bred färskosten jämnt på tunnbröden. Varva skinka, ruccola och fikon ovanpå.
- Rulla från kortsidan till en rulle och skär i fyra mindre delar.
- Stick eventuellt fast kanten med en cocktailpinne eller tandpetare.
Till recepten
Dela recept