Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
15 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderTill formen
-
1 tsk
Valio Laktosfri smör, mjuktSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Smet
- ½ dl kokos, riven
- ½ dl vetemjöl
- ½ tsk vaniljsocker
- 1 krm bakpulver
- 1 nypa salt
-
1 dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 ägg
Topping
-
½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 krm vaniljpulver (kan uteslutas)
- 1 msk kokosflakes
- 1 msk blåbär
Dela recept
Instruktioner
Till formen
- Värm ugnen till 225 °C.
- Smöra en ugnsfast form ca 15x10 cm.
Smet
- Blanda alla torra ingredienser i en bunke och tillsätt mjölken och ägget. Vispa till en jämn smet.
- Häll upp i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Topping
- Blanda yoghurt med vaniljpulver. Servera till kokospannkakan tillsammans med kokosflakes och blåbär.
Till recepten
Dela recept