Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
10 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn250°C
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderFärsk sparris
-
50 g
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 1 msk citronjuice
- ½ tsk salt
- ½ dl sesamfrön
Dela recept
Instruktioner
- Bryt av den nedersta delen av sparrisen, ca 5 cm. Halvera sparrisen på längden och lägg sparrisen i en ugnsform.
- Smält smöret och blanda med citronsaft och salt. Pensla blandningen över sparrisen. Strö över sesamfröna.
- Grädda i 250° i mitten/övre delen av ugnen i ca 10 minuter
Till recepten
Dela recept