Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
12 h
Totalt
12 h 30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 300 g aubergine
- 3 dl vatten
- 2 dl socker
- 1 dl ättiksprit 12 %
- 3 kryddpepparkorn
- 1 lagerblad
- 4 potatis, kokt och kall
- 2 msk kapris, finhackad
- 2 msk gräslök, finskuren
- 1 dl oddlygood® Dream Fraiche
- 2 krm salt
- 1 krm svartpeppar, nymalen
Dela recept
Instruktioner
- Skala auberginen och skär den i tärningar. Lägg bitarna i en bunke.
- Koka upp vatten, socker, ättika, kryddpeppar och lagerblad. Slå lagen över auberginen och låt stå i kyl över natten.
- Tärna potatisen.
- Sila bort lagen och kryddorna från auberginebitarna.
- Blanda auberginen, potatis, kapris, gräslök, dream fraiche, salt och peppar.
- Servera din veganska gubbröra på knäckebröd eller tillsammand med potatis.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.