Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
3
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 tomat
- ½ rödlök
- 0 kg saltgurka
- 0 kg salladsblad
- 2 Valio Oddlygood® Veggie slices cheddar flavoured
- 2 växtbaserade hamburgerbiffar t.ex. Beyond meat
- 2 hamburgerbröd
Dressing
- 4 msk vegansk majonnäs
- 1 tsk srirachasås
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Skär tomat, lök och saltgurka i skivor. Skölj och torka salladsbladen.
- Blanda majonnäsen och srirachasåsen. Smaka av med salt och peppar.
- Grilla biffarna eller stek burgarna i olja i en het panna eller grilla några minuter per sida. Lägg Oddlygood® Veggie Slices så att de smälter. Rosta bröden.
- Montera burgarna med bröd, dressing och grönsaker.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.