Förberedelsetid
Aktiv
45 min
Passiv
1 h
Totalt
1 h 45 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 750 g potatis, fast
- 1 gul lök
- 7 dl oddlygood® Easy Cooking
- 2 tsk kryddpeppar, lätt mortlad
- 125 g kalamataoliver, urkärnade
- 1 dl ströbröd
- 1 tsk salt
Dela recept
Instruktioner
- Strimla potatis och lök.
- Häll ner Oddlygood Cooking i en vid kastrull och koka upp.
- Tillsätt potatis, lök och en nypa salt. Koka sakta i ca 15-20 minuter tills potatisen är mjuk med ett lätt tuggmotstånd.
- Blanda ner kryddpepparen och oliverna och smaka av om mer salt behövs.
- Häll upp frestelsen i en ugnsfast form och strö över ströbrödet. Grädda i 225° i ca 20 minuter, till fin gratinerad färg.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.