Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
18 min
Totalt
38 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1½ dl oddlygood® Easy Cooking
- 2 dl vetemjöl
- 2 dl strösocker
- 125 g margarin
- 1 dl kakao
- 1 krm salt
Till servering
- 0 kg oddlygood® Easy Whipping
- 0 kg vaniljstång
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°C och kläm fast ett bakplåtspapper i botten av en springform (ca 27 cm Ø). Smöra och bröa kanterna.
- Smält margarinet.
- Blanda ihop de torra ingredienserna i en skål.
- Blanda ner det smälta margarinet och kokosgrädden i skålen.
- Häll smeten i formen och grädda i ca 18-20 minuter. Låt svalna.
- Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Vispa Oddlygood® Easy Whipping med vaniljfröna och servera till.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.