Fortsätt till innehållet
Vegansk potatissallad

Vegansk potatissallad

En krämig potatissallad med sting från majonnäs och kapris funkar både på picknickfilten och till sommarens alla grillfester. Bärkapris är fint att dekorera med men går bra att hoppa över.

Vegansk potatissallad

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 1 kg potatisar
  • 40 g purjolök
  • syrligt äpple
  • 35 g kapris
  • 1 paket oddlygood® Dream Fraiche
  • 1 tsk dijonsenap, gärna grov
  • 0 kg salt och svartpeppar
  • 0 kg bladpersilja, hackad och bärkapris

Instruktioner

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Låt svalna. Skala och tärna potatisen.
  2. Hacka purjolöken. Skala och tärna äpplet fint. Krama ur kaprisen.
  3. Blanda potatis, lök, äpple och kapris i en skål.
  4. Blanda dream fraiche med senap, salt och peppar och rör ned i potatisen. Låt gärna stå i kylen en stund innan servering.
  5. Garnera med hackad persilja och bärkapris.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.