Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
35 min
Totalt
1 h 5 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 msk linfrön, krossade
- 1 dl vatten, fingervarmt
- 1 oddlygood® Greek-a-licious jordgubb
- 1½ dl rapsolja
- 1 msk äppelcidervinäger
- 1 msk vaniljsocker
- 4 dl strösocker
- 4 dl vetemjöl
- 1 msk bakpulver
- ½ tsk salt
- 600 g rabarber
- 1½ msk strösocker
Vaniljvisp
- 1 paket oddlygood® Easy Whipping
- 1 msk strösocker
- 1 msk vaniljsocker
Dela recept
Instruktioner
- Blanda linfrön med varmt vatten och låt svälla i några minuter.
- Vispa samman linfröblandningen, gurt, olja, vinäger, vaniljsocker och 4 dl socker i en skål.
- Blanda mjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ned.
- Fördela degen på en bakplåtspappersklädd plåt.
- Hacka rabarbern och fördela den över degen. Strö på socker.
- Grädda i mitten av ugnen i 175°C i 35 - 45 minuter eller tills pajen är genomgräddad.
- Vispa kokosgrädde, socker och vaniljsocker fluffigt.
- Servera grädden med rabarberpajen.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.