Fortsätt till innehållet
Veganska avokadoglasspinnar

Veganska avokadoglasspinnar

De här svalkande glasspinnarna är beviset för att avokado är riktigt gott i desserter. Perfekt smaksatta med lime, vanilj och mynta blir de en läskande efterrätt eller mellanmål. Veganska dessutom!

Veganska avokadoglasspinnar

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 1 dl oddlygood® havredryck
  • avokado, mogen
  • myntablad
  • 1½ msk limejuice
  • ¾ dl glukossirap
  • 1 msk vaniljsocker

Instruktioner

  1. Mosa avokadoköttet i en bunke.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och mosa eller mixa till en jämn massa.
  3. Häll i glasspinneformar och sätt i pinnar.
  4. Frys i minst sex timmar.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.