Fortsätt till innehållet
Veganska chokladtryfflar

Veganska chokladtryfflar

Recept på klassiska chokladtryfflar, här i en vegansk tappning. Otroligt gott med en djup smak av choklad. Välj gärna den bästa kvalitén du kan hitta på chokladen för bästa resultat.

Veganska chokladtryfflar

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 1 dl oddlygood® Easy Cooking
  • 150 g mörk choklad, vegansk
  • 1 krm vaniljpulver
  • 2 msk kakaopulver

Instruktioner

  1. Koka upp havregrädde i en kastrull.
  2. Hacka chokladen och lägg ner. Ta bort kastrullen från värmen och rör tills chokladen har smält.
  3. Tillsätt vaniljpulvret.
  4. Låt stelna i kylskåp i ca tre timmar. Om du vill korta ned tiden går det även bra att använda frysen.
  5. Forma smeten till bollar i valfri storlek och rulla i kakaon.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.